GruppeSprek


I GruppeSprek benytter vi vår dedikerte treningssal for TRX, styrke, dans og koreografi for å skape en helhetlig, motiverende treningsopplevelse med engasjerte instruktører og inspirerende musikk. Her får du innbakt både kondisjon og styrke, en effektiv og morsom treningsøkt - enten det er danse, step eller styrke. Enten du ønsker høyt tempo, styrke og koreografi eller bevegelighet, avspenning og kjernetrening legger vi til rette for at du skal få den unike treningsopplevelsen hos oss.

TRX Basic Strength

En enkel styrketime der vi går gjennom basic slyngeøvelser for hele kroppen. Instruktøren vil bruke tid på å vise hvordan en TRX-slynge brukes, og ta seg god tid til å forklare øvelsene. TRX Basic Strength innholder 8 enkle, men effektive, styrkeøvelser for hele kroppen, som gjentas med tre runder. Runde en vil bli kjørt som oppvarming/tilvenning. TRX slyngetrening en en treningsform som passer perfekt i gruppe, og som veldig enkelt kan tilpasses de som har lite treningserfaring, samtidig som den kan utfordre de som ønsker mer belastning. Vi vil fokuserer på TRX Basic en periode fremover før vi setter på timer som krever at du har "basicen" inne.

Dancenergy

Dancenergy tar deg med til nattklubben der du rister på kroppen i takt med variert musikk og energirike danseinstruktører / dansepedagoger. Timen bygges opp låt for låt, og gjennom timen vil du høste effekter som bedre kondisjon, sterkere ben, økt koordinasjon og ikke minst en hyggefaktor du kun finner på slike timer!

FriYay Danceparty!

Det er fredag og hva er vel bedre enn å starte helgen med en real dansetime med høyt trykk og masse energi. Bli med på forførende "dance moves", høy puls og en koreografi tilpasset deg som har lite eller mye erfaring med dansetimer.

Kom i bedre form med "groovy moves", dans- og koreografitimer med innlagte pulstopper og styrketrening, med svært erfarne instruktører og profesjonelle dansere.

BOOK TIME

Ønsker du mer informasjon om dette produktet?

Fyll ut skjemaet under.

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM