Christoffer Müller

Osteopat og personlig trener

Book PT time

Christoffer er personlig trener og er autorisert osteopat fra Høyskolens Kristiania fireårige fireårige høyereutdannelse innenfor osteopati.

Han er utadvendt, ydmyk og hyggelig, og ser alltid mennesket som en helhet. Christoffer ser pasienten både fra et treningsrelatert og et osteopatisk ståsted. Han er spesielt dyktig til å redusere nakkeplager, stressrelatert pust, skuldersmerter og bekken/korsryggplager.

Som personlig trener er han opptatt av mestring, og at du som kunde skal klare å oppnå de ønskene du har satt deg. Christoffer tror på realistiske delmål underveis. Med et tett samarbeid mellom han og deg, gir det best mulighet for å oppnå det store hovedmålet ditt!

Som tidligere fotballspiller på et relativt høyt nivå frem til han var 20 år gammel, har han erfart viktigheten av kontinuitet og viktigheten i å vekke engasjement for treningen. Christoffer elsker å løpe, og ønsker å hjelpe deg som kanskje ikke liker å kondisjonstrening til å mestre noe eller mer.

Christoffer har alltid vært veldig opptatt av trening og god helse. Han ønsker å spre sine gode opplevelser og kunnskap for å motivere andre til å ta vare på sin egen kropp og helse! Han strekker langt for andres mestringsfølelse og treningsglede. Gjennom skreddersydde mål ønsker han å hjelpe deg med å oppnå en sunnere og bedre livsstil!

Ta kontakt med Christoffer på:

Mobil: +47 959 32 389 | E-post: christoffer@studiojobbsprek.no

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM