Maryam Moezzi

Yoga lærer og Biocircuit trener

Book PT time

Maryam har jobbet med undervisning av yoga, dans og gruppetreningstimer siden 2003. Hun har jobbet som yogalærer ved yogaskoler som gir Yoga Alliance yogautdannelse, og som sertifiserer yogainstruktører internasjonalt. For Maryam er det viktig å ha et helhetlig perspektiv på helsefrembringende aktivitet, og med yoga har hun funnet oppskriften til en sunnere kropp, et lettere sinn og en jevnere pust. Hun jobber med kunder som er nye til yoga og med erfarne yogir, og tilpasser øvelsene etter behovene til de enkelte. Maryam har i flere år jobbet med hvordan yoga kan hjelpe på flere plan i livet, og jobber spesielt opp mot kunder som trenger hjelp til å gi slipp på stress og som ønsker en livsstilsendring. Yoga gjør deg sterkere, mykere, og hjelper spesielt med å styrke kjerne- og holdningsmusklatur. Mye av fokuset er på pusten vår og teknikker som hjelper deg med å gi slipp på spenninger i kroppen.

Maryam underviser i flere yogastiler, deriblant Hot Yoga, Vinyasa, Hatha, Barselyoga, Yin og Restorative. Disse stilene kan deles inn i to kategorier, dynamiske yogastiler der man jobber med styrke og mobilitet, og avslappende yogastiler der fokuset er avspenning og uttøying.

Maryam er også Biocircuit trener. Biocircuit gir deg en personlig tilpasset sirkeltreningsøkt som hjelper deg å nå dine treningsmål enten det er vektnedgang, å bygge styrke eller god helse. Ved hjelp av et guidet, personlig tilpasset program får du trent hele kroppen effektivt, nøyaktig og trygt på kun 30 minutter. Etter en opplæringsrunde med Maryam kan du ta økta på egenhånd ved bruk av treningsappen, da vil apparatene automatisk tilpasse seg dine innstillinger.

Reserver medlemskap

Reserver