TEAMBEATS Youth

TEAMBEATS Youth er den ultimate treningsopplevelsen for de som ønsker å trene effektiv kondisjon og styrketrening i en og samme økt. Under timen veksler deltagerne på intervaller på mølle og styrketrening med kettlebells og hantler på sin egen benk på gulvet.

TEAMBEATS Youth, på Studio Jobbsprek, byr på en atmosfære og opplevelse utenom det helt vanlige. Med få deltagere følger Studio Jobbsprek sine profesjonelle instruktører tett alle på timen, og gir tilbakemeldinger på teknikk og utførelse.

Timen passer absolutt alle, og Studio Jobbsprek sine instruktører coacher ungdommene ut ifra deres treningsnivå.

Alle deltagerne vil kjenne endorfinene bruse i lykkefølelse etter endt time. Bedre kondisjon, økt styrke og gode opplevelser er bivirkningene av TEAMBEATS Youth.

Hos oss vektlegger vi å skape en hyggelig atmosfære. Vi har et stort fokus på rene, tilrettelagte og freshe lokaler og utstyr for at du skal få den ultimate treningsopplevelsen.
Vi er kjent for vårt All Inklusive produkt på Aker Brygge og har et begrenset antall medlemskap også på Økern Portal.

KONSEPTER OG PRISER - UNGDOM
Teambeats Youth gruppetrening - Kr 299,- pr mnd.
Se konsept beskrivelse over!

Training & Gaming 9-17 år - Se priser ved reservasjon av medlemskap, pr aldersgruppe!
45 minutter trening gruppetime og 60 minutter gaming.

Egentrening ungdom 15 år t.o.m. 17 år - Kr 375,- pr mnd.
Alle ungdommer mellom 15 år og 18 år som blir medlemmer får en PT-time inkludert i medlemskapet. Denne  benyttes til treningslappen, som er et treningssertifikat med gjennomgang ev teknikker og øvelser for å trene forsvarlig på egenhånd. Treningslappen må gjennomføres før ungdom kan trene på egenhånd.
Foreldre må møte opp og skrive under på betingelsene som er grunnlaget for det ordinære treningsmedlemskapet. Foreldre står alltid ansvarlig for barnas/ungdoms aktivitet.
Time for treningslappen må bookes på forhånd i resepsjonen: okern@studiojobbsprek.no

Egentrening barn/ungdom 11 år t.o.m. 14 år (sammen med en foresatt) - Kr 235,- pr mnd.
Barn/ungdom 11 år t.o.m. 14 år år kan trene i studio og gruppetimer, men må alltid trene sammen med foreldre. Foreldre må skrive under betingelsene i kontrakten og har ansvar på stedet. Ingen treningslapp påkrevd.

Vi oppfordrer de unge til å bruke magasinapparater, plateloaded og gruppetimer inntil kompetansen er tilstrekkelig til å starte med frivekter. Dersom betingelsene for treningsmedlemskapet ikke blir etterfulgt så vil medlemskapet bli suspendert.
Skikk og bruk på senteret er viktig. For eksempel er det ikke lov å snakke i telefon inne i treningsarealet og det er særdeles viktig med desinfisering av alle berørte flater. Det er også vert å nevne at apparatene skal benyttes til repetisjoner og ikke til opphold. I tillegg til rydding av det man har brukt av utstyr.

Ønsker du mer informasjon om dette produktet?

Fyll ut skjemaet under.

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Reserver medlemskap

Reserver