YogaSprek

I vårt eget dedikerte yogastudio vil vi ha faste Asthanga, Vinyasa og "hot-yoga" timer.
Vi åpner også opp for mer eksperimentelle klasser utover året. Våre yogalærer holder skyhøyt nivå, og har lagt ned tusenvis av timer på yogautdanning samlet.

Du kan booke en-til-en privat yoga time på mail: maryam@studiojobbsprek.no


Yoga Flow

Yoga flow passer både for deg som er nybegynner og for erfarende yogir. Dette er en dynamisk time med fokus på a gi slipp på spenninger i kroppen ved å synkronisere pust og bevegelse. På Yoga Flow timer får du både styrket kroppen og jobbet med mobiliteten.

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga er en dynamisk yogaform som kombinerer styrke, bevegelighet og pust. Det er en time som styrker hele kroppen og som utfordrer pusten din. Det er en fordel om du har deltatt på en Hatha-time eller Yoga Flow-time tidligere slik at du får best utbytte av timen.

Ashtanga Yoga

Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform med en fast sekvens av yogastillinger som både styrker og strekker kroppen din. Det er en fordel om du har deltatt på en Hatha-time eller Yoga Flow-time tidligere slik at du får best utbytte av timen.

Yin Yoga

Yin Yoga passer for alle og er en mer meditativ yogaform. Stillingene holdes opp til 5 minutter og vi jobber dermed mer med å øke vår bevegelighet i denne yogastilen. I Yin Yoga tar vi oss god tid til å finne stillheten og roen i stillingene som roer ned kroppen og sinnet.

Hot Yoga

Hot yoga er å praktisere yoga i et oppvarmet rom som gjør at man lettere kommer dypere i stillingene og utfordrer både kroppen, pusten og sinnet. Varmen gjør det lettere å slappe av i muskulatur og bindevev, og bidrar også til følelsen av en god treningsøkt. En perfekt kombinasjon av bevegelse, velvære og avkobling. Dette er timen for deg som liker å svette!

Hatha Yoga

Hatha yoga er en av de eldste yogastilene som praktiseres i dag, og passer for alle. Denne timen utfordrer kroppens styrke, balanse og fleksibilitet. Stillingene kan holdes lenger slik at man har tid til å jobbe dypere i musklene, men det kan også være innslag av mer dynamiske bevegelser. Dette er en fin time for nybegynnere.

Yoga Barselsprek

I denne timen får du en yogatime tilrettelagt for mor sammen med barn opptil 12 måneder. Tempo og posisjoner tilpasses kroppen etter fødsel, med fokus på bevegelse, styrke og balanse i kombinasjon med avspenning og ro i en ny hverdag.

En herlig time for mor og barn i barseltiden.

BOOK TIME

Ønsker du mer informasjon om dette produktet?

Fyll ut skjemaet under.

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Reserver medlemskap

Reserver