Laura McMahon

Yoga lærer

Book PT time

Laura har undervist i yoga siden 2007. Hun er yogalærer, E-RYT 500, yogaterapeut og traumesensitiv yogatilrettelegger. Laura har over 1000 timers utdanning innen tradisjonell hatha-yoga og bruk av yoga, inkludert yoga nidra, restorative yoga, well woman yoga, yoga for barn, yoga for tenåringer, yoga for graviditet, postnatal yoga

Er yoga nytt og ukjent for deg, eller er du en erfaren yogi som ønsker hjelp til å utvikle deg videre? Laura møter deg fysisk og mentalt der du er!

Gjennom sin Yogi kan Laura øke din fleksibilitet, gi deg bedre holdning – redusere smerter, bedre din balanse, styrke deler av din muskulatur og øke din kroppsbevissthet. Om du komplementerer yoga med tradisjonell styrketrening, løping, crossfit etc., vil du kunne oppleve ny progresjon.

Laura kan også jobbe med å øke din mentale styrke på flere områder gjennom bedre søvn, redusere stress, angst og depresjon. Mange opplever økt konsentrasjon og kreativitet etter å ha samarbeidet med Laura.

Hun er engelsktalende, men snakker gjerne norsk. Hun er mamma til to jenter, og bor i Oslo sammen med samboeren. Hun har en BA i European Business og pleide å jobbe med markedsføring og samarbeidsrådgivning før hun gikk over til yoga på heltid. Laura brenner for å praktisere, dele og studere yoga og synes det er en viktig del av hverdagen.

Kontakt Laura for å booke time: +47 469 77 515

E-post: laura@studiojobbsprek.no

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM