Slik er det å jobbe hos oss

På Studio Jobbsprek jobber alle operativt i driften, i møtet med medlemmene. Utover ledelsen har vi også rollene servicemedarbeider, gruppeinstruktører, behandlere og personlige trenere. Arbeidshverdagen på Studio Jobbsprek er variert og aktiv. Vi har en h​umørfylt og uformell kultur, med et fantastisk arbeidsmiljø og lav turnover.

Alle ansatte spiller en viktig rolle i møte med våre medlemmer og potensielle medlemmer. Vi har en genuin interesse for trening, og har stort fokus på å formidle vår kunnskap og engasjement til våre medlemmer.

Bli en del av Jobbsprek

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. De som jobber hos oss må være serviceorienterte og trives i møte med andre mennesker, i tillegg til at de har fokus på salg og drives av å skape gode resultater. Vi søker deg som trives med høyt tempo, og er god på å ha flere baller i luften. Du lar deg ikke lett stresse, og har et genuint ønske om å yte god kundeservice for våre kvalitetsbevisste kunder. Du har øye for detaljer, er oppmerksom og effektiv.

Ønsker du en arbeidsplass med fantastisk miljø, faglig kompetanse i alle ledd, og hyggelige kunder, håper vi å høre fra deg. Send din CV og åpen søknad til den avdelingen som er aktuell for deg å søke på.

Personlig trener og behandler

Våre personlig trenere er dedikerte og engasjerte – håndplukket for sin kunnskap, kompetanse, lidenskap og dynamiske personlighet – og de gir alt i hver eneste treningsøkt for at resultatene skal overgå forventningene dine.

Dersom du ønsker å bli en del av vårt Personlig Trener team eller jobbe som behandler hos oss kan du ta kontakt med Hild-Elin her:

Kontakt Hild-Elin

Gruppeinstruktør

Vi søker erfarne instruktører til å kjøre gruppetimer hos oss. Både bedriftstimer og timer for medlemmer. Vi søker deg som er 100 % profesjonell. Du er tidlig ute, holder godt forberedte timer der alt fra musikk, øvelser og coaching er nøye gjennomtenkt. Du evner å se den enkelte, og er god på å gjøre individuelle tilpasninger. Du ønsker stadig å bli bedre, og være del av et team som pusher deg til å nå ditt potensiale.

Minimum 2 års erfaring som instruktør med godt besøkte timer. Vi ønsker instruktør til thePIT (bootcampkonsept i sal), sirkeltrening, løp, step/dans/koreografi, yoga, barneinstruktører. Treningsfaglig utdanning, godt besøkte timer samt sertifiseringer er nødvendig.

Servicemedarbeider

Vi søker deg som trives med høyt tempo, og er god på å ha flere baller i luften. Du lar deg ikke lett stresse, og har et genuint ønske om å yte god kundeservice for våre kvalitetsbevisste kunder. Du har øye for detaljer, er oppmerksom og effektiv. Du er oppriktig interessert i trening, og må gjerne ha erfaring fra jobb på treningssenter/hotell/restaurant.

Arbeidsoppgaver: betjene resepsjon, smoothie- og kaffebar. Salg av medlemskap, omvisninger til nye medlemmer og kundebehandling. Ta hånd om klesvasken til våre eksklusive medlemmer, rulle håndklær og generelt bidra til godt renhold på senteret. Arbeidstiden varierer.

Kontakt Nina

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM