Gruppetrening

Gjør treningsopplevelsen til noe helt eget med gruppetrening!
Hos oss finner du et variert gruppetreningstilbud som passer alle uansett alder og utgangspunkt, med treningsglede, kvalitet og gode opplevelser i fokus.

Vi har store gruppetreningssaler som er tilrettelagt for de ulike konseptene:

- Skillrun - (løp og intervall). Uansett treningsbakgrunn, kan du forvente deg en effektiv, motiverende og morsom løpetime på innovative møller.

- thePIT - (kondisjon og utholdende styrke). Under timen veksler deltagerne mellom intervaller på mølle og styrketrening med kettlebells og hantler på gulvet.

- TRX Basic
- (styrketrening i slynger). Timen inneholder 8 enkle, men effektive styrkeøvelser for hele kroppen, som gjentas med tre runder.

- Dancenergy
- (dans og koreografi). Tilpasset deg som har lite eller mye erfaring med dans. Timene utføres av energirike og svært erfarne instruktører og profesjonelle dansere.

- The Yoga Studio - vi tilbyr et mangfold av klasser, kurs og workshops som passer for alle.
LES MER HER!

Blide og topp motiverte instruktører møter deg på gruppetimer hver eneste dag hos oss på Studio Jobbsprek Økern Portal.

BOOKINGREGLER FOR GRUPPETRENING
- Du kan melde deg på gruppetimer 7 dager i forveien. Avbooking av time må skje senest 3 timer før timens oppstart.
- For å sikre din plass må du scanne qr koden ved inngangen senest 10 minutter før oppstart. Fra 10 minutter før oppstart frigis alle plasser, og det er førstemann til mølla til å booke disse plassene.
- 2 brudd på reglene innen en periode på 2 uker, fører til bookingsperre i 30 dager. Bookingsperren kan låses opp ved å betale en avgift på 49,- kroner i resepsjonen
- OBS! Er du booket på som gjest eller via Bruce så er du ikke automatisk registrert på gruppetimen når du scanner for å gå inn på senteret. Vennligst henvend deg i resepsjon for manuell registering!

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM