Trening for hele familien

Studio Jobbsprek Økern Portal åpnet 26. mai 2021 i forbindelse med Oslos mest fremtidsrettede bygg på Økern. Treningssenteret er et helt unikt trenings- og opplevelsestilbud til både næringslivet og nærområdet, på hele 2150 kvm med gjennomførte lokaler og det beste utstyret.

Vi presenterer et nytt treningskonsept der vi legger til rette for at hele familien skal bli aktivisert på samme tid. Les mer vårt vårt Jobbsprek Familie-medlemskap her

Vi har aktivitetspark for barn med åpningstider i helgene, hvor det også blir kjørt gruppetimer for barn og ungdom.

Hos oss vektlegger vi å skape en hyggelig atmosfære. Vi har et stort fokus på rene, tilrettelagte og freshe lokaler og utstyr for at du skal få den ultimate treningsopplevelsen.
 
Kjører du bil til trening får du 2 timer gratis parkering i hele parkeringshuset og utenfor Radisson Red ved å registrere skiltnummer på IPad i resepsjonen ved ankomst i Økern Portal P-hus.

Vi er kjent for vårt All Inklusive medlemskap på Aker Brygge og har et begrenset antall medlemskap også på Økern Portal.

Bli medlem

Rampesprek

Ta med barna på barne- og ungdomstrening hos Studio Jobbsprek Økern Portal!

Jobbsprek Familiemedlemskapet gir hele familien en unik mulighet til å være aktive hver for seg eller sammen, til en overkommelig pris. Les mer her

Les mer

Gruppetrening
for voksne

Med tre tilpassede gruppetreningssaler, løpebane på taket til Økern Portal og utendørs treningspark satser vi sterkt på gruppetimeproduktet.

Les mer

Ungdom

thePIT Teens er den ultimate treningsopplevelsen for de som ønsker å trene effektiv kondisjon og styrketrening i en og samme økt.

Les mer

Egentrening

Vi tilbyr deg freshe og romslige treningslokaler. Hele 2150 kvm med det nyeste innen treningsutstyr.

Les mer

Personlig
trening

En av de beste investeringene du kan gjøre for din egen helse er å benytte deg av en kvalitetssikret personlig trener (PT).

Les mer

Bedriftstrening

Ved å tilrettelegge for en aktiv og sunn livsstil opplever din virksomhet økt arbeidskraft, mindre sykefravær og mer fornøyde og friske ansatte.

Les mer

Gjennomførte lokaler med det nyeste av treningsutstyr

Vi satser på
det sosiale

Vi har egen lounge, sittegrupper og smoothie- og kaffebar.
Her finner du forfriskende, næringsrike smoothies, laget på friske råvarer og kvalitetsprodukter, i tillegg til et utvalg av kvalitetskaffe.

Du kan forhåndsbestille smoothie og kaffe til ønsket klokkeslett, og om du ønsker påfyll før eller etter treningsøkten.

Du får også et utvalg av sunne, proteinrike snacks. Betaling kan gjøres med Vipps eller kort.

Bli medlem

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM