Egentrening


Studio Jobbsprek Økern Portal tilbyr romslige treningslokaler med Technogyms nyeste utstyrspark.
Vi har treningssoner for deg som er nybegynner, ønsker diskresjon og til deg som er erfaren og vil bli enda sterkere!

Vi har et stort og innholdsrikt område for egentrening styrke og kondisjon, designet for å skape en god flyt gjennom små og store åpne soner:

 • Easy-sone (Biocurcuit maskiner).
 • Cardio Sone (27 kondisjon-apparat: løpemøller, ellipser, stair climbers, romaskiner, Ski Erg og AirBikes). 
 • Plateloadmaskiner med løse vekter (litt mer avansert enn easy-sone maskinene).
 • 7 stasjoner for Olympic Half Racks (knebøy racks med sikring), samt en olympic hex bar.
 • Løpebane med slede.
 • Glute builder circuit med 5 maskiner fra Technogym, 5 biomekaniske maskiner (3 er helt nye) utformet spesielt til utvikling av setemuskulaturen.
 • 3 benkpress (Olympic flat bench).
 • Opptrening og rehabiliteringsutstyr: 2 rygghevbenker (ghb bench) og 1 stk (lower back bench).
  Kabelstasjoner og t-bar row til rygg/skuldre etc, samt en rekke tilleggsutstyr som slynger og baller.
 • Dobbelt hantelsett fra 4-30 kg. Enkle sett opp til 50 kg.
 • Stor Eleiko rigg til chins, dips, 4 knebøystasjoner etc.


Utstyrsparken gjør at du alltid finner et område som passer ditt behov, kompetansenivå og humør – fra enkel sirkeltrening på apparater til avansert frivektstrening med olympiske stenger og manualer.
Flere av treningsapparatene våre er tilknyttet MyWellness appen, og viser deg hvor nær målet du er.
Vi er alltid på utkikk etter siste teknologi og nye treningsmetoder for å gi deg nye utfordringer og holde deg motivert!

Egentrening ungdom 15-17 år - Kr 415,- pr mnd.
Alle ungdommer mellom 15 år og 18 år som blir medlemmer får en PT-time inkludert i medlemskapet. Denne benyttes til treningslappen, som er et treningssertifikat med gjennomgang ev teknikker og øvelser for å trene forsvarlig på egenhånd. Treningslappen må gjennomføres før ungdom kan trene på egenhånd.
Foreldre må møte opp og skrive under på betingelsene som er grunnlaget for det ordinære treningsmedlemskapet. Foreldre står alltid ansvarlig for barnas/ungdoms aktivitet.
Time for treningslappen må bookes på forhånd i resepsjonen: okern@studiojobbsprek.no

Egentrening barn/ungdom 11-14 år (sammen med en foresatt) - Kr 260,- pr mnd.
Barn/ungdom 11 år t.o.m. 14 år år kan trene i studio, men må alltid trene sammen med foreldre. Foreldre må skrive under betingelsene i kontrakten og har ansvar på stedet. Ingen treningslapp påkrevd.

Vi oppfordrer de unge til å bruke magasinapparater, plateloaded og gruppetimer inntil kompetansen er tilstrekkelig til å starte med frivekter. Dersom betingelsene for treningsmedlemskapet ikke blir etterfulgt så vil medlemskapet bli suspendert.
Skikk og bruk på senteret er viktig. For eksempel er det ikke lov å snakke i telefon inne i treningsarealet og det er særdeles viktig med desinfisering av alle berørte flater. Det er også vert å nevne at apparatene skal benyttes til repetisjoner og ikke til opphold. I tillegg til rydding av det man har brukt av utstyr.


Øvrige 1000m² utgjør energirike lokaler gruppetrening, massasje/behandling, ernæringsveiledning og bedriftstrening. Hos oss vektlegger vi å skape en hyggelig atmosfære. Vi har et stort fokus på rene, tilrettelagte og freshe lokaler, utstyr, hådklær i garderobene og med forfriskninger i loungesonen, for at du skal få den ultimate treningsopplevelsen.
Vi er kjent for vårt All Inklusive produkt på Aker Brygge og har et begrenset antall medlemskap også på Økern Portal.

Vårt mål er å leve opp til Studio Jobbspreks slagord «Vi bryr oss, vi ser deg», og gi deg en treningsopplevelse over din forventning!

BLI MEDLEM 

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM