Personlig trening

test en pt-time

Ønsker du motivasjon til å bevege deg mer, oppnå estetikk, bedre kondisjon, eller en sterkere og velfungerende kropp? Våre personlige trenere garanterer deg alt dette ved hjelp av Jobbsprek metodikken!  

Jobbsprek Metoden, tar utgangspunkt i at du hele livet trenger optimal styrke, en sterk hjertemuskel, nok fleksibilitet og god mental helse. Grunnstyrken i kroppen, gir deg ressursene du trenger til å mestre livet på alle de nevnte arenaene. Du vil få en estetisk kropp, som gjør at du mestrer de fleste aktiviteter som måtte møte deg i hverdagen!  

Hva inkluderer en PT-time?

Jobbsprek Metoden gjør det lett for PTene å ta gode valg på din kropps vegne. Vi starter første time med en kort samtale for å innhente relevant informasjon om deg. Du får tilbud om å ta en kroppsscann som viser din muskelmasse, fettprosent og fysisk alder. Basert på informasjonen du deler med din PT, formes PT-timen. Om du er som kunder flest, vil du ha behov for at vi starter timene med tøy av relevant muskulatur. Dette vil redusere dine begrensninger under timen, og bedre teknikken din. Videre brukes PT-timen til styrking av grunnbevegelser og flerleddsøvelser, eller kondisjonstrening, alt etter behov og din bestilling.  

Ved skader jobber vi med rehabilitering eller behandling, før vi setter i gang med generell trening av grunnbevegelser og flerleddsøvelser. I den første time vurderer PTen hva som er mest relevant for deg å bruke treningstiden på videre, og gir deg anbefalinger. I samarbeid bygger dere en treningsstrategi og kostholdsstrategi tilpasset dine behov og din hverdag.

Våre PT-er vil med sin kompetanse og omsorg, motivere og tilrettelegge for at du skal bruke tiden din mest mulig effektivt! Les mer om våre PTers kompetanse og CV her!

Kjøp PT-klipp HER! Er du allerede medlem, kan du kjøpe klipp i vår medlemsapp eller i resepsjonen.

KJØP PT KLIPP

Personlig trener-klippene inkluderer:

✔ Styrketrening, kondisjon og fleksibilitetstrening 

✔ Studio Jobbsprek metoden - for optimal funksjonalitet og estetikk! 

✔ Scanning av kroppssammensetninmuskelmasse, fettprosent, fysisk alder

✔ Klippene kan også benyttes til kostholdsveiledning, fysioterapi eller osteoptati

✔ Banan og proteinshake 

✔ Lån av løftesko til øktene 

✔ Eksklusive garderober med håndklær og dusjsåpe 

✔ Ingen kø. Spar tid og få effektiv trening!

Vi er kjent for vårt All Inklusive produkt på Aker Brygge og har et begrenset antall medlemskap også på Økern Portal.

Personlig trening

En av de beste investeringene du kan gjøre for din egen helse er å benytte deg av en kvalitetssikret personlig trener (PT). Uavhengig av om du ønsker å forbedre teknikk i øvelser, øke styrken, forbedre utholdenheten eller gå ned i vekt vil en PT være en god støtte på veien.

Samtidig som du møter din personlige trener, kan du også få testet kroppssammensetning, måle blodtrykk og kolesterol. Deretter følger en treningsøkt hvor vi tester fleksibilitet, styrke og spenst. Vi tilbyr også testing av VO2-max (kondisjonstest). 


Ut ifra alt dette vil din PT vite hva som vil være beste fokusområder for deg, og skape spennende, unike og motiverende treningstimer som varierer fra gang til gang.

Vi kan hjelpe deg med:

 • Å komme i generelt bedre fysisk form
 • Å bedre kondisjonen/styrke
 • Oppsett av treningsplan/kostholdsplan
 • Formtopping før konkurranse/ritt/løp
 • Spesifikke områder/øvelser
 • Koordinasjon og stabilitet
 • Olympisk vektløfting
 • Gymnastikk/turn
 • Bevegelighet/mobilitet
 • Skadeforebygging/rehab

Det er viktig for oss at du får en god start på treningen på Studio Jobbsprek. Alle våre medlemmer får derfor tre timer med personlig trener inkludert i medlemskapet (verdi 4500 kr).

Har du spørsmål eller ønsker å bli kontaktet av en av våre personlige trenere kan du fylle ut skjemaet under:

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Våre personlige trenere

   Mer om hvordan PTene våre jobber, og Jobbsprek Metoden for effektiv personlig trening

   Våre personlige trenere tilrettelegger for at du skal bruke tiden din mest mulig effektivt for din helse. De har lang utdanning, og er kvalitetssikret av Studio Jobbspreks tre eiere, som til sammen selv har produsert over 60 000 PT timer! Siden Jobbsprek åpnet, har PT-teamet vi har nå produsert langt over 200 000 PT-timer, noe som gir hver enkelt PT relevant kunde-erfaring! Basert på denne unike erfaringen har eierne utviklet Jobbsprek metoden for effektiv personlig trening.

   Vi kan hjelpe deg med

   ✔ Gir deg fysisk og mental helse til å mestre livet!
   ✔ Gir deg bedre kondisjon, styrke og fleksibilitet over ledd
   ✔ Gunstig vekt og kroppssammenseting for din fysikk
   ✔ Styrker din mentale helse og motivasjon til riktig trening
   ✔ Sammen lager vi en effektiv trenings og kostholdstrategi for langsiktige gode vaner
   ✔ Gi deg oppigjentrening og rehabilitering ved skader
   ✔ Lærer og og videreutvikler dine grunnbevegelser, baseløft og flerleddsøvelser!
   ✔ Koordinasjon, balansetrening og stabilitet  
   ✔ Olympisk vektløfting og/eller styrkeløft
   ✔ Motivere/forberede deg til løp/ritt/skirenn eller andre konkurranser/spesifikke mål
   ✔ Coacher deg i trening som øker din jobbprestasjon!

   Kontinuerlig kompetanseheving av våre PT-er

   Vi har Mathias Lilleheim fra Olympiatoppen som står for jevnlig videreutdanning av PT 'ene våre. Med sine 28 år som fagkonsulent på Olympiatoppen, er han en unik ressurs både på Aker Brygge og Økern Portal.

   Han har jobbet tett mot Kvinnelandslaget i Langrenn, Golfforbundet - spesielt Suzann Pettersen, Seilforbundet og Siren Sundby etc. Mathias har vært landslagstrener i spydkast og personlig trener for Trine Hattestad i 8 år! Han bruker mesteparten av tiden sin på Jobbsprek til å coache i funksjonell styrketrening. Ta gjerne kontakt med han hvis du ser han i miljøet, han gir deg gjerne tips til hvordan få best mulig treningseffekt når du først møter opp på Studio Jobbsprek!

   PTene våre har kompetanse som definitivt bringer deg til et bedre sted, og de gleder seg til å gi deg resultater gjennom sin kunnskap og omsorg! Det eneste du trenger å tenke på er å møte opp!

   Vi hjelper deg å skape gode treningsrutiner

   Det er viktig for oss at du får en god start på treningen på Studio Jobbsprek. Derfor får alle våre medlemmer 1 gratis time med personlig trener inkludert i medlemskapet. For booking av PT-time, les om våre personlige trenere ved å klikke på bildene over. Du kan også kontakte en PT direkte ved å trykke på Book time-knappen.

   Har du spørsmål eller ønsker å bli kontaktet av en av våre personlige trenere kan du fylle ut skjemaet:

   Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.

   Kjøp medlemskap

   BLI MEDLEM