Bedriftstrening

Hva vi kan tilby:

Rabatterte priser på medlemskap for ansatte, inkludert time med personlig trener.

- Gruppetimer (timeprisen reduseres ved volum)
- Egentrening
- Ernæringsfysiolog
- Ernæringsgruppe bedrift
- Massasje og behandling

Trening gir mer overskudd og påvirker de ansattes helse og humør. Samtidig sliter mange med tidsklemma ved å kombinere trening og jobb. På Studio Jobbsprek Økern Portal tilrettelegger vi for at hele kontoret skal kunne trene sammen. Vi skreddersyr et komplett treningsopplegg for deg og din bedrift, enten dere ønsker å delta på Birken, Holmenkollstafetten eller ønsker å få mer overskudd og energi i en stresset hverdag.

Vårt studio er designet med tanke på trening for hele kroppen fra enkel sirkeltrening på apparater, løpetimer, yoga- og pilateskurs, til mer avansert frivektstrening med olympiske stenger og manualer. Vi gir dere tverrfaglige råd om trening, ernæring og forebygging av skader og sørger for at dere kan trene før eller etter jobb, eller i arbeidstiden.

Passer det for oss?

Vi tilrettelegger for din bedrift og dine ansatte / kollegaer. Våre instruktører følger opp alle som deltar og sørger for at alle skal kjenne på mestring gjennom treningen. Vi legger opp til at flest mulig skal kunne delta, uavhengig av nivå og erfaring.  Vi leverer trening av god kvalitet og høy faglig kompetanse.

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Reserver medlemskap

Reserver