Bedriftstrening

GI DINE ANSATTE EN ENERGIBOOST!

Ved å tilrettelegge for en aktiv og sunn livsstil opplever din virksomhet økt arbeidskraft, mindre sykefravær og mer fornøyde og friske ansatte.

Hva vi kan tilby:


Rabatterte priser på medlemskap for ansatte, inkludert time med personlig trener.

- Gruppetimer (timeprisen reduseres ved volum)
- Egentrening
- Ernæringsfysiolog
- Ernæringsgruppe bedrift
- Massasje og behandling

Treningen kan foregå før jobb, underveis i arbeidsdagen eller etter fullført dag. Øktene kan varieres og tilrettelegges etter deres behov og ønsker.

Trening gir mer overskudd og påvirker de ansattes helse og humør. Samtidig sliter mange med tidsklemma ved å kombinere trening og jobb. På Studio Jobbsprek Økern Portal tilrettelegger vi for at hele kontoret skal kunne trene sammen. Vi skreddersyr et komplett treningsopplegg for deg og din bedrift, enten dere ønsker å delta på Birken, Holmenkollstafetten eller ønsker å få mer overskudd og energi i en stresset hverdag.

Vårt studio er designet med tanke på trening for hele kroppen fra enkel sirkeltrening på apparater, løpetimer, yoga- og pilateskurs, til mer avansert frivektstrening med olympiske stenger og manualer. Vi gir dere tverrfaglige råd om trening, ernæring og forebygging av skader og sørger for at dere kan trene før eller etter jobb, eller i arbeidstiden.

Passer det for oss?

Vi tilrettelegger for din bedrift og dine ansatte / kollegaer. Våre instruktører følger opp alle som deltar og sørger for at alle skal kjenne på mestring gjennom treningen. Vi legger opp til at flest mulig skal kunne delta, uavhengig av nivå og erfaring.  Vi leverer trening av god kvalitet og høy faglig kompetanse.

Kosthold

Vi tilbyr skreddersydde foredrag om kosthold og trening. Ta bevisste valg i hverdagen, som bidrar til økt prestasjon, mer energi og overskudd, positivitet og redusert sykefravær. Dersom temaet ikke treffer behovet i deres bedrift, står dere helt åpent til å komme med forslag til andre temaer. Hvordan et godt sammensatt kosthold kan bidra til å støtte opp under trening og progresjon er blant annet et aktuelt tema for mange.

  • Økt kunnskap
  • Mer energi og overskudd
  • Redusert sykefravær
  • Gode råd og strategier

PITbar

Her finner du forfriskende, næringsrike smoothies laget på friske råvarer og kvalitetsprodukter i tillegg til et utvalg av kvalitetskaffe. Våre smoothies er laget av naturlige frukter, bær og grønnsaker. Ingen tilsatte konserveringsmidler eller sukker.

Vi tilbyr også et utvalg av sunne, proteinrike snacks. Du kan betale med Vipps eller kort.

  • Smoothies
  • Frukt og bær
  • Snacks
  • Kaffe
Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM