Rampesprek

Ta med barna på “barne- og ungdomstrening” hos Studio Jobbsprek Økern Portal!

Vi presenterer et nytt treningskonsept på Økern Portal der vi legger til rette for at hele familien skal bli aktivisert på samme tid.

Barn og ungdom har sine egne tilpassede treningsfasiliteter slik at voksne medlemmer kan gjennomføre egentrening i et velutstyrt og luftig treningsstudio. Bli med på en gruppetime, tren på egenhånd eller unn deg en behandling eller massasje mens barna er i aktivitetsparken eller på gruppetime for barn/ungdom.

Vi har aktivitetspark for barn, hvor det også blir kjørt gruppetimer; CrossKids og TEAMBEATS Youth og et nytt konsept E-sport - Training & Gaming 9-17 år.
lørdager og søndager har vi familietrening med FAMILY Strength Circuit, som er lagt opp til at voksene og barn kan trene sammen i en hyggelig setting.

Vi har et stort fokus på rene, tilrettelagte og freshe lokaler og utstyr for at du skal få den ultimate treningsopplevelsen. Vi er kjent for vårt All Inklusive produkt på Aker Brygge og har et begrenset antall medlemskap også på Økern Portal.

I helgene vil vi også ha større treningseventer hele familien kan delta på, og vi kan tilby gode avtaler på de flotte spisestedene på Økern Portal. Det vil og være mulig å kjøpe drop-in timer for voksne og barn.

Barn under 11 år må trene/oppholde seg i Rampesprek aktivitetspark eller i loungeområdet med foreldre.
Du kan ikke ta med barn under 11 år på PT-timer eller inn i egentreningsområdet.

Parkering
Du får 2 timer gratis parkering pr dag, når du trener hos oss ved at du registrerer skiltnummeret på vår IPad når du ankommer resepsjonen, så starter tiden automatisk.
Innkjøring via Lørenfaret 1, Økern Portal parkeringshus. Kjør opp i 2.etasje (2M) og følg skilt mot Telia sine kontorer. Gå ned trappen til 1.etasje til inngangen vår. Les mer om Økern P-hus her!

Det er medlemmets eget ansvar å syte for at parkering blir registrert på iPad-en og at Europark automatisk belaster all parkering over 2 timer på bilens skiltnummer!

Kr 99,- pr mnd for tilgang aktivitetspark.
Kr 299,- tilgang til gruppetimer for barn/ungdom.
Ta kontakt med resepsjonen for å legge til barn i medlemskapet!
okern@studiojobbsprek.no |  +47 21 52 52 57

Reserver medlemskap

Reserver