Rampesprek

Ta med barna på “barne- og ungdomstrening” hos Studio Jobbsprek Økern Portal!

Vi presenterer et nytt treningskonsept på Økern Portal der vi legger til rette for at hele familien skal bli aktivisert på samme tid.

Barn og ungdom har sine egne tilpassede treningsfasiliteter slik at voksne medlemmer kan gjennomføre egentrening i et velutstyrt og luftig treningsstudio. Bli med på en gruppetime, tren på egenhånd eller unn deg en behandling eller massasje mens barna er i aktivitetsparken eller på gruppetime for barn/ungdom.

Vi har aktivitetspark for barn, hvor det også blir kjørt Cross Kids og TEAMBEATS Youth gruppetimer.
lørdager og søndager har vi familietrening med FAMILY Strength Circuit, som er lagt opp til at voksene og barn kan trene sammen i en hyggelig setting.
Et nytt konsept E-sport (trening og gaming), for aldersgruppe 9-14 år presenteres ved åpning.

Vi har et stort fokus på rene, tilrettelagte og freshe lokaler og utstyr for at du skal få den ultimate treningsopplevelsen. Vi er kjent for vårt All Inklusive produkt på Aker Brygge og har et begrenset antall medlemskap også på Økern Portal.

I helgene vil vi også ha større treningseventer hele familien kan delta på, og vi kan tilby gode avtaler på de flotte spisestedene på Økern Portal. Det vil og være mulig å kjøpe drop-in timer for voksne og barn.

Kjører du bil til trening dekker vi 2 timer gratis parkering!

Reserver medlemskap

nå til PRE-SALG pris

Begrenset antall plasser til earlybird pris

Reserver