Rampesprek

Ta med barna på barne- og ungdomstrening hos Studio Jobbsprek Økern Portal! Gjør familiebåndene sterkere mens dere alle får energi og glede gjennom fysisk aktivitet.

Vi presenterer et nytt treningskonsept på Økern Portal der vi legger til rette for at hele familien skal bli aktivisert på samme tid. Med vårt Jobbsprek Familiemedlemskap får 2 voksne og opptil 3 barn (0-17 år) tilgang til et omfattende utvalg av treningsmuligheter. Les mer om Jobbsprek Familie her.

Barn og ungdom har sine egne tilpassede treningsfasiliteter og aktivitetspark, slik at voksne medlemmer kan gjennomføre egentrening i et velutstyrt og luftig treningsstudio. Bli med på en gruppetime, tren på egenhånd eller unn deg en behandling eller massasje mens barna er i aktivitetsparken eller på gruppetime for barn og ungdom.

PRISER:
Barn under 3 år: 249,- pr mnd for tilgang aktivitetspark.
Barn i alder 3-14 år:  349,- pr mnd tilgang til gruppetimer for barn/ungdom og aktivitetspark.

Ta kontakt for å legge til barn i medlemskapet:
tor.saelthun@studiojobbsprek.no |  +47 97491069

DROP-IN:

Kr 199,- per voksen. Kr 179,- per barn. Det er mulig å kjøpe drop-in timer for voksne og barn HER. Beløpet blir trukket av innmeldingsavgiften om du/dere velger å bli medlem.

Vi har begrenset antall plasser i Rampesprek. Vi oppfordrer alle til å ta kontakt med resepsjonen for å booke plass på Rampesprek minst 24 timer før ønsket tidspunkt.

okern@studiojobbsprek.no | 21 52 52 57

Se våre åpningstider for RAMPESPREK AKTIVITETSPARK her! 

Vi tilbyr gruppetimer for barn tilpasset aldersgrupper.
Les mer om våre konsepter her:Regler for bruk av garderober og fasiliteter tilpasset aldersgrupper
Vi oppfordrer alle til å lese våre regler for bruk av garderober og fasiliteter tilpasset aldersgrupper her.

Parkering
Du får 2 timer gratis parkering når du trener hos oss! Gratis parkering i 2 timer gjelder hele parkeringshuset (M1 og M2) og utenfor Radisson Red.Det er en begrensning på 20 kjøretøy samtidig i tidsperioden 0600-1630. Fra 1630 har vi 40 parkeringer. Du trenger ikke lade for å benytte ladeplassene - alle kan bruke disse. 

Når du ankommer resepsjonen, registrerer du skiltnummeret på vår IPad, så starter tiden automatisk. Innkjøring via Lørenfaret 1, Økern Portal parkeringshus. Kjør inn første porten til høyre i (2M) og følg skilt mot Telia sine kontorer. Gå ned trappen til 1. etasje til inngangen vår. Les mer om Økern P-hus her!
Ta kontakt med resepsjonen dersom du ikke finner frem: +47 21 52 52 57

Det er medlemmets eget ansvar å syte for at parkering blir registrert på iPad-en og at Europark automatisk belaster all parkering over 2 timer på bilens skiltnummer!

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM