Jobbsprek Familie


Vi presenterer et nytt treningskonsept på Økern Portal der vi legger til rette for at hele familien skal bli aktivisert på samme tid. Med Jobbsprek Familie-medlemskapet blir treningen en morsom familieaktivitet. Dette medlemskapet gir hele familien en unik mulighet til å være aktive hver for seg eller sammen, til en overkommelig pris; 1999,-/måned. Medlemskapet inkluderer alle tilbud som er tilgjengelige for den enkelte med unntak av The Yoga Studio som krever eget medlemskap.


Treningsglede for hele familien
Gjør familiebåndene sterkere mens dere alle får energi og glede gjennom fysisk aktivitet. Med vårt Jobbsprek Familiemedlemskap får 2 voksne og opptil 3 barn (0-17 år) tilgang til et omfattende utvalg av treningsmuligheter.

Fordeler som gjør en forskjell
Vi har tenkt på alle detaljene for å gi deg den beste treningsopplevelsen. Med gratis parkering i 2 timer, rene og delikate garderobefasiliteter med håndklær og såpe i dusjene (aldersgrense 15 år), et eget stellerom for barn, og en delikat PITbar med eksklusivt loungeområde for å nyte næringsrike smoothies og snacks, er Jobbsprek Familie-medlemskapet alt du trenger for en komfortabel treningsrutine.

Som en ekstra fordel inkluderer medlemskapet 1 stk PT-time til hver av foreldrene, slik at du får personlig veiledning og oppfølging. I tillegg får du som medlem rabatterte priser på massasje, fysioterapi, kostholdsveiledning og personlig trening. Du kan lese mer om vårt behandlingstilbud her.


Fleksibilitet
Enten det er individuell trening i vår velutstyrte egentreningsavdeling, deltakelse i våre varierte gruppetimer eller moro for barna i Rampesprek, har Jobbsprek Familie noe for enhver smak.

Gøy for hele familien
Barn og ungdom har sine egne tilpassede treningsfasiliteter og aktivitetspark, slik at voksne medlemmer kan gjennomføre egentrening i et velutstyrt, rent og romslig treningsstudio. Hos oss finner du et rikt utvalg av kvalitetsutstyr med de beste tredemøllene på markedet!

Vi tilbyr gruppetimer for barn og ungdom tilpasset aldersgrupper. Barn/ungdom i alderen 11-14 år kan benytte voksnes treningstilbud, men de må alltid trene sammen med en ansvarlig foresatt. Barn/ungdom i alderen 15-17 år kan benytte voksnes treningstilbud og trene alene hvis de har godkjent “treningslapp”. Foreldre står ansvarlig for barnas aktivitet, og vi oppfordrer alle til å lese mer om våre treningsregler og regler for bruk av garderober og fasiliteter her.

Foreldrene kan bli med på en gruppetime, trene på egenhånd eller unne seg en behandling eller massasje mens barna er i aktivitetsparken eller på våre gruppetimer for barn og ungdom.

Hos oss finner du et variert gruppetreningstilbud som passer alle uansett alder og utgangspunkt, med treningsglede, kvalitet og gode opplevelser i fokus.

Meld deg inn i dag og få full tilgang til alle våre fasiliteter! Tiden på trening er verdifull tid - ingen kø, ingen venting, bare ren treningsglede for hele familien!  

Vi bryr oss, vi ser deg! ♡

BLI MEDLEM 

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM