Osteopati

Book time

Osteopati baserer seg på at kroppen skal fungere optimalt med god samhandling mellom muskler, leddbånd, skjelett og bindevev.

Osteopaten ser på sammenhengen mellom plagene, kroppen og hverdagen til pasienten. Fokuset er på en helhetlig forståelse av pasientens smerter og plager for å bidra til bedring. Osteopaten jobber først og fremst 'hands on' og bruker hendene som verktøy.

Christoffer har fullført en fireårig utdanning fra Høyskolen Kristiania i 2024, og er autorisert osteopat. Han er utadvendt, ydmyk og hyggelig, og ser alltid mennesket som en helhet. Christoffer ser pasienten både fra et treningsrelatert og et osteopatisk ståsted. Han er spesielt dyktig til å redusere nakkeplager, stressrelatert pust, skuldersmerter og bekken/korsryggplager.

En osteopat kan også hjelpe til med:

✔ Hodepine og migrene

✔ Kjeveproblemer

✔ Idrettsskader

✔ Sirkulasjonsproblemer

✔ Fordøyelsesplager

✔ Søvnproblemer

I tillegg kan en osteopat utføre "knekke"-teknikker for å justere ledd og forbedre bevegelse. Gjennom osteopati kan man oppnå forbedret helse og velvære ved å adressere årsakene til plagene, ikke bare symptomene."

Bookinger

Det er ingen krav om at man må være medlem i Studio Jobbsprek for å kunne bestille time til osteopati.

Du kan booke time via resepsjonen eller ta kontakt med osteopaten direkte. Bookinger må gjøres 24 timer før behandling! Ta kontakt med Christoffer:

Mobil: +47 959 32 389

E-post: christoffer@studiojobbsprek.no

Resepsjon Økern Portal: okern@studiojobbsprek.no

Pris

Ved en første konsultasjon vil behandleren gjennomføre en grundig vurdering av både fysiske, psykiske og sosiale faktorer som påvirker din helse. Etter denne vurderingen vil du få en behandling og sammen settes det opp en plan for å nå dine helsemål.

Førstegangskonsultasjon, 45min: 900,-

Ved oppfølgende konsultasjon vil behandleren følge opp den etablerte behandlingsplanen fra første konsultasjon. Dersom det er nødvendig, kan det settes nye mål og utarbeides en revidert behandlingsplan basert på dine behov.

Oppfølgende timer/behandlinger, 30min: 600,-

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM