Trening for ungdom

Ta med ungdommen på barne- og ungdomstrening hos Studio Jobbsprek Økern Portal! Gjør familiebåndene sterkere mens dere alle får energi og glede gjennom fysisk aktivitet

Vi presenterer et nytt treningskonsept på Økern Portal der vi legger til rette for at hele familien skal bli aktivisert på samme tid. Med vårt Jobbsprek Familiemedlemskap får 2 voksne og opptil 3 barn (0-17 år) tilgang til et omfattende utvalg av treningsmuligheter. Les mer om Jobbsprek Familie her.

Barn og ungdom har sine egne tilpassede treningsfasiliteter og aktivitetspark, slik at voksne medlemmer kan gjennomføre egentrening i et velutstyrt og luftig treningsstudio. Bli med på en gruppetime, tren på egenhånd eller unn deg en behandling eller massasje mens barna er i aktivitetsparken eller på gruppetime for barn og ungdom.

Vi tilbyr gruppetimer for juniorer og ungdom tilpasset aldersgrupper. Les mer om våre konsepter her:


Trening for ungdom
Ungdom 15-17 år - Kr 599,- pr mnd.
Alle ungdommer mellom 15 år og 18 år som blir medlemmer får en PT-time inkludert i medlemskapet. Denne benyttes til treningslappen, som er et treningssertifikat med gjennomgang ev teknikker og øvelser for å trene forsvarlig på egenhånd. Treningslappen må gjennomføres før ungdom kan trene på egenhånd.
Foreldre må møte opp og skrive under på betingelsene som er grunnlaget for det ordinære treningsmedlemskapet. Foreldre står alltid ansvarlig for barnas/ungdoms aktivitet.
Time for treningslappen må bookes på forhånd i resepsjonen: okern@studiojobbsprek.no

Barn/ungdom 11-14 år (sammen med en foresatt) - Kr 399,- pr mnd.
Barn/ungdom 11 år t.o.m. 14 år kan trene i studio, men må alltid trene sammen med foreldre. Foreldre må skrive under betingelsene i kontrakten og har ansvar på stedet.
Ingen treningslapp påkrevd.

Regler for bruk av garderober og fasiliteter tilpasset aldersgrupper
Vi oppfordrer de unge til å bruke magasinapparater, plateloaded og gruppetimer inntil kompetansen er tilstrekkelig til å starte med frivekter. Dersom betingelsene for treningsmedlemskapet ikke blir etterfulgt så vil medlemskapet bli suspendert.
Skikk og bruk på senteret er viktig. For eksempel er det ikke lov å snakke i telefon inne i treningsarealet og det er særdeles viktig med desinfisering av alle berørte flater. Det er også vert å nevne at apparatene skal benyttes til repetisjoner og ikke til opphold. I tillegg til rydding av det man har brukt av utstyr.Vi oppfordrer alle til å lese våre regler for bruk av garderober og fasiliteter tilpasset aldersgrupper her.

Vi kan tilby gode avtaler på de flotte spisestedene på Økern Portal.

PRISER:
Barn/ungdom i alder 3-14 år:  349,- tilgang til gruppetimer for barn/ungdom og aktivitetspark.
Gaming & Training: 199,- i oppkjøp.

Drop-in
Det er mulig å kjøpe drop-in timer for voksne og barn HER. Beløpet blir trukket av innmeldingsavgiften om du/dere velger å bli medlem.
Vi har begrenset antall plasser i Rampesprek. Vi oppfordrer alle til å ta kontakt med resepsjonen for å booke plass på Rampesprek minst 24 timer før ønsket tidspunkt.
okern@studiojobbsprek.no | 21 52 52 57

Ønsker du mer informasjon om dette produktet?

Fyll ut skjemaet under:

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM