Massasje

BOOK TIME

Våre massører har et bredt kompetanseområde og kan utføre alt fra avslappende massasje til dypvevsmassasje. Behandlingen tilpasses etter kundens behov og ønske. Velg massasjestil selv, eller be om å få tilpasset behandling ved behov.

Bookinger

Du kan booke time via resepsjonen eller ta kontakt med massøren direkte. Massør Peter er tilgjengelig mandag til fredag kl: 07-20. Bookinger må gjøres 24 timer før behandling!

Peter: +47 93 80 20 30

Resepsjon: +47 21 52 52 57

E-post: okern@studiojobbsprek.no

Klassisk massasje

En klassisk massasje som løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. En god behandling for å motvirke stress, dårlig holdning og statisk/skjev belastning.

Rygg, nakke og skulder

Massasje som bearbeider triggerpunkter, løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. Spesielt egnet mot stress, dårlig holdning og statisk/skjev belastning.

Deep tissue

En massasje der terapeuten jobber dypere i musklene. Terapeuten jobber med triggerpunkter, tøyninger og deep tissue-teknikker.

Relax

En behagelig massasjebehandling hvor terapeuten jobber med lett trykk. Behandlingen vil hjelpe deg å få mer komfort, ro eller stresse helt ned.

Sportsmassasje

En dypere og mer energisk behandling enn klassisk massasje.

Massasje for gravide

En behagelig og avslappende massasje som tilpasses deg. Teknikken er ganske lik som ved en klassisk massasje, men tilpasset en gravid kropp som er godt støttet av pute.

Massasje er ikke mulig dersom klienten er i første trimester (første 12 uker) eller etter 35 uke av svangerskapet. Teknikker og trykket velges individuelt, avhengig av utfordringene til den gravide kvinnen.
Ved bestilling blir klienten bedt om å markere at hun er gravid.

Aromaterapi

Avslappende massasje med bruk av aromaoljer som virker avslappende på kropp og sinn.

NB! Behandling må avbestilles med 24 timers varsel. Dette gjelder også ved sykdom. Ikke avbestilte timer belastes i sin helhet.

Priser

25 minutter massasje Kr 600,- inkl mva.
50 minutter massasje Kr 1200,- inkl mva.
90 minutter massasje Kr 1600,- inkl mva.

Gavekort og ledige timer

Kjenner du en som fortjener litt ekstra pleie og velvære? Da er et gavekort på en behagelig massasje være midt i blinken. Massasje er en perfekt måte å hente seg inn igjen på når man er sliten og stiv i kroppen. Dette er en gave alle vil sette pris på - hvor man får nyte en behagelig stund med avkobling og harmoni. Gavekortet kommer i en flott og eksklusiv gaveeske! Du kan bestille gavekort her. Ta kontakt med oss for å booke time og hente gaveeske.

For å kjøpe gavekort, booke tid og priser fyller du inn kontaktskjemaet under så vil en av våre hyggelige medarbeidere ta kontakt med deg for å gi deg informasjon og fullføre bestillingen.

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Massører

Peter Lundberg

Massør, fysioterapeut og personlig trener

LES MER

Massører

Amalie Grini

Kostholdsveileder

Les mer

Peter Lundberg

PT, kostholdsveileder og fysioterapeut

Les mer

Peter Lundberg

Les mer

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM