Nathalie Aluwini

Personlig trener

“Toppresultater, krever toppkvalitet”

Book PT time

Nathalie er utdannet idrettsfysiolog fra Norges idrettshøgskole. Med en mastergrad i fysisk prestasjonsevne, bachelor i fysisk aktivitet og helse, samt tre års medisinutdanning fra Universitetet i Oslo, besitter Nathalie den kunnskapen du trenger for å få resultater av tiden du investerer på trening.

Nathalie har forsket på noen av landets beste løpere, for å finne ut av hvordan prestasjonen kan maksimeres under løp. Selv har hun også trent målrettet for å vinne spesifikke konkurranser som Birkebeinerrennet med flere. Videre har hun en variert og allsidig idrettsbakgrunn fra fotball, langrenn, klatring og kunstløp.

Med Nathalie som din trener, kan du være sikker på at treningen gir resultater om det gjelder styrketrening eller løp. Hun har kompetansen til å skreddersy treningen til dine forutsetninger og mål, enten det er helse eller prestasjonsspesifikt.  

Hvis du får muligheten til å trene med Nathalie, kommer hun til å gjøre alt for at du når dine mål, coache deg til toppkvalitet på alle dine økter og at du føler deg fantastisk av å bli bedre for hver økt.

Kontakt Nathalie i dag, for å se om hun har ledig kapasitet til å trene deg!
+47 970 75 285

nathalie@studiojobbsprek.no

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM