Torarin Lorvik

Personlig trener

«Suksess oppnås ikke over natten, det krever tid, tålmodighet og dedikasjon»

Book PT time

Torarin har en bachelorgrad i trening og coaching fra Høyskolen Kristiania med tidligere erfaring som PT fra Myrens treningssenter.

Han holder seg oppdatert på de nyeste trendene og forskningen innen helse og trening, og er opptatt av kontinuerlig faglig utvikling for å sikre at du som kunde får den beste mulig treningsutbytte!

Han er en engasjert personlig trener, dedikert til å følge deg steg for steg til ditt helse og treningsmål! Torarin sin tilnærming til trening er helhetlig, med fokus på å skape varige resultater gjennom en kombinasjon av styrketrening, kondisjonstrening, fleksibilitetstrening og ernæringsrådgivning.

Torarin tror på å skape tilpassede treningsstrategier, som tar hensyn til at det du bruker tiden din på er individuelt tilpasset ditt behov, mål og livsstil. Hans ekspertise inkluderer jogging, løping, vektregulering, muskelbygging, kostråd, baseløft, olympiske løft, og trening for Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ).

Uansett om du ønsker å øke muskelmassen, forbedre styrken din, skadeforebygging, forbedre idrettsprestasjonene dine eller bare forbedre din generelle helse og velvære, er Torarin der på veien for å veilede deg gjennom prosessen!

Kontakt Torarin

Mobil: +47 901 25 921 | E-post: torarin@studiojobbsprek.no

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM