Cross Kids 6-8 år

Lekpreget aktivitet med koordinasjon, styrke, balanse i feks hinderløyper, stafett og klatring/trapes er også viktig for denne aldersgruppen. I tillegg til aktivitet med lek, bør barn fra 6 år å bli utfordret til å lære essensielle grunnbevegelser som bøy over kne (for eksempel knebøy) bøy over hoft (for eksempel markløft med små kettlebells/kosteskaft), trekk- og skyv/push øvelser (chins for eksempel i trapes, pushups med kroppsvekt) og enkle mage-planker.

Vi tar utgangspunkt i kroppsbelastning, og supplerer videre i treningen med vektbærende belastning som passer barnets modningsgrad og bevegelse. Mobilitetstrening blir en naturlig del av grunnbevegelsestreningen, da små kropper også kan miste mobilitetsutslag. Det settes store forventinger og krav til våre barnetrenere for at alle skal bli sett, og at trening blir så individuelt tilpasset som mulig. De fleste liker å presse seg litt og vise hvor gode de er. Vår oppgave er å gi dem fysiske utfordringer som står i stil med motet!

Målet med barnetrening hos Studio Jobbsprek er at alle barn og unge skal bli utfordret og sitte igjen med en mestringsfølelse etter endt økt. Våre dyktige barne- og ungdomstrenere ivaretar alle deltagere og sørger for at de blir integrert i et sosialt miljø gjennom økten.

Alle barn vil bli påspandert en smaksrik og fargefylt smoothie som belønning etter timen.

De voksne som følger barna må være tilgjengelige på senteret under timen. Vi oppfordrer selvsagt til egentrening i våre lokaler, slik at alle i familien blir sprekere!

BOOK TIME

Ønsker du mer informasjon om dette produktet?

Fyll ut skjemaet under.

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Reserver medlemskap

nå til PRE-SALG pris

Begrenset antall plasser til earlybird pris

Reserver