CrossKids 9-11 år

Barn i denne aldersgruppen ønsker oftest mye stimuli og blir gjerne motivert av å etterligne eldre barn, ungdom eller til og med voksne. De trenger å bli utfordret til å lære essensielle grunnbevegelser som bøy over kne (for eksempel air-knebøy eller med kosteskaft) bøy over hoft (for eksempel markløft med små kettlebells/kosteskaft), trekk- og skyv/push øvelser (chins for eksempel i trapes, pushups med kroppsvekt) og enkle mage-planker. Mange synes at tredemøller, løpebane, hinderløyper og klatring er kult!

Vi tar utgangspunkt i strikk/kroppsbelastning, og supplerer videre treningen med vektbærende belastning som passer barnets modningsgrad og bevegelse. Fordi små kropper også kan miste mobilitetsutslaget som ligger til grunn for god motorikk og utførelse av grunnbevegelser, er mobilitetstrening en naturlig del av øktene.

Målet med barnetrening hos Studio Jobbsprek er at alle barn og unge skal bli utfordret og sitte igjen med en mestringsfølelse etter endt økt. Det settes store forventinger og krav til våre barnetrenere for at alle skal bli sett, og at trening blir så individuelt tilpasset som mulig. Våre dyktige barne- og ungdomstrenere ivaretar alle deltagere og sørger for at de blir integrert i et sosialt miljø gjennom økten.

De voksne som følger barna må være tilgjengelige på senteret under timen. Vi oppfordrer selvsagt til egentrening i våre lokaler, slik at alle i familien blir sprekere!

Barn under 11 år må trene/oppholde seg i Rampesprek aktivitetspark eller i loungeområdet med foreldre.
Du kan ikke ta med barn under 11 år på PT-timer eller inn i egentreningsområdet.

Vi har også CrossKids time kombinert med 60 minutter gaming, i vårt konspet Training & Gaming, for aldersgruppe 6-12 år.

Regler for bruk av garderober og fasiliteter tilpasset aldersgrupper
Vi setter pris på at våre medlemmer benytter tildelte områder som er tilrettelagt pr aldersgruppe.
Dette er er for at vi til enhver tid skal opprettholde høy standard på våre servicetilbud og fasiliteter for alle våre medlemmer.
- Garderobene skal kun skal benyttes av voksne medlemmer, inkludert ungdom 15-17 år som trener på egenhånd.
- Barn/ungdom som er på gruppetimer må komme ferdig skiftet og har toalettene og ekspress skap i loungen til fri disposisjon.

BOOK TIME

Ønsker du mer informasjon om dette produktet?

Fyll ut skjemaet under.

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM