Peter Lundberg

PT, kostholdsveileder og fysioterapeut

”Jeg ønsker å inspirere deg til en sunnere hverdag med økt energi og tilfredshet i egen kropp!"

Vår kostholdsveileder Peter har lang klinisk erfaring med kosthold relatert kundearbeid, og kan vise til gode resultater i livsstilsendring!

Ved å kombinere grunnleggende ernærings teorier, kostholdsprinsipper og praktiske verktøy, vil Peter effektivt hjelpe deg i å oppnå god helse og tilfredshet! Han kan hjelpe deg til vekttap, vektøkning, ending og forebygging av livsstilsrelaterte sykdommer. Gjennom tett oppfølging, inspirerer og motiverer Peter deg til en sunn og mer næringsrik hverdag.

Som kostholdsveileder foretar Peter en grundig kartlegging av ditt kosthold, dine ønsker og mål.

Hva kan han hjelpe deg med?

- Mest mulig friksjonsfri justering av kostholdsvaner
- Shopping-liste over matvarer du liker som støtter målsetning
- En individuelt tilpasset kostholdsplan
- Sunne matoppskrifter (Peter har tidligere jobbet som kokk!)
- Personlig oppfølging, samtale og coaching
- Jevnlige scanning av din kroppssammensetning, slik at dere sammen alltid har god tilsyn og kontroll på at du kommer nærmere dine personlige mål!

Peter legger alltid stor vekt på at kostholdsveiledningen har et sunt fokus og han følger i stor grad Helsedirektoratets anbefalinger, men kan også gjøre idretts spesifikke tilpasninger.

Peter har erfaring innen alt fra generelt godt kosthold, til mer ekstreme varianter av fitness konkurranser og idrettsernæring. Trening, mat og helse går hånd i hånd.

Hvis du ønsker å investere i din egen helse og forebygge livsstilsrelaterte sykdommer, er første steg å ta hjelp med kosthold og trening!

Kontakt Peter for å booke time: +47 93 80 20 30

peter@studiojobbsprek.no

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM