Hild-Elin Hjelmeland

Personlig trener og medgründer

"Du blir god på det du bruker tid på."

Book PT time

Hild-Elin har to relaterte bachelorgrader, Mastegrad i psykologi og PT studier. I tillegg til å være Medgründer av Studio Jobbsprek Aker Brygge & Økern Portal, er Hild-Elin teamleder for PTene, fysioterapeutene, massørene og kostholdsveilederne våre. Hun er også leder for HR & Marked. Hild-Elin har begrenset kapasitet og kan kun følge opp et knippe langsiktige kunder/kunder som ønsker 2 PT-økter per uke og all inklusive kunder.

Hild-Elin startet Studio Jobbsprek med Pål Hauge og Frode Raunehaug i 2010 og har gjennomført over 20.000 timer med personlig trening. Hild-Elin har en allsidig idrettsbakgrunn og er tidligere aktiv vollyballspiller for Blindheim. Hun er spesielt opptatt av ernæringsveiledning, og har god erfaring med korrigeringsarbeid og habilitering/rehabilitering av skuldre, knær og korsrygg. Hild-Elin har bred kompetanse innen gravidtrening og opptrening etter fødsel.

Hun er en svært grundig og engasjert trener som er opptatt av å legge en solid strategi i starten av treningsforløpet. Treningsstrategien inkluderer oftest korrigeringsarbeid ved hjelp av styrke, fleksibilitet, triggerpunktarbeid, tilrettelegging av riktig kosthold, samt mentale endringer.

Kontakt Hild-Elin på mobil 411 03 293.

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM