thePIT Teens 12 - 14 år

"thePIT Teens er den ultimate treningsopplevelsen for de som ønsker å trene effektiv kondisjon og styrketrening i en og samme økt. Under timen veksler deltagerne på intervaller på mølle og styrketrening med kettlebells og hantler på sin egen benk på gulvet.thePIT Teens, på Studio Jobbsprek, byr på en atmosfære og opplevelse utenom det helt vanlige. Med få deltagere følger Studio Jobbsprek sine profesjonelle instruktører tett alle på timen, og gir tilbakemeldinger på teknikk og utførelse.Alle deltagerne vil kjenne endorfinene bruse i lykkefølelse etter endt time. Bedre kondisjon, økt styrke og gode opplevelser er bivirkningene av thePIT Teens."

De voksne som følger barna må være tilgjengelige på senteret under timen. Vi oppfordrer selvsagt til egentrening i våre lokaler, slik at alle i familien blir sprekere!

Regler for bruk av garderober og fasiliteter tilpasset aldersgrupper
Vi setter pris på at våre medlemmer benytter tildelte områder som er tilrettelagt pr aldersgruppe.
Dette er er for at vi til enhver tid skal opprettholde høy standard på våre servicetilbud og fasiliteter for alle våre medlemmer.
- Garderobene skal kun skal benyttes av voksne medlemmer, inkludert ungdom 15-17 år som trener på egenhånd.
- Barn/ungdom som er på gruppetimer må komme ferdig skiftet og har toalettene og ekspress skap i loungen til fri disposisjon.

BOOK TIME

Ønsker du mer informasjon om dette produktet?

Fyll ut skjemaet under.

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM