thePIT Teens 12 - 14 år

thePIT Teens er den ultimate treningsopplevelsen for de som ønsker å trene effektiv kondisjon og styrketrening i en og samme økt. Under timen veksler deltagerne på intervaller på mølle og styrketrening med kettlebells og hantler på sin egen benk på gulvet. thePIT Teens, på Studio Jobbsprek, byr på en atmosfære og opplevelse utenom det helt vanlige. Med få deltagere følger Studio Jobbsprek sine profesjonelle instruktører tett alle på timen, og gir tilbakemeldinger på teknikk og utførelse. Alle deltagerne vil kjenne endorfinene bruse i lykkefølelse etter endt time. Bedre kondisjon, økt styrke og gode opplevelser er bivirkningene av thePIT Teens.

De voksne som følger barna må være tilgjengelige på senteret under timen. Vi oppfordrer selvsagt til egentrening i våre lokaler, slik at alle i familien blir sprekere!

Regler for bruk av garderober og fasiliteter tilpasset aldersgrupper
Vi setter pris på at våre medlemmer benytter tildelte områder som er tilrettelagt pr aldersgruppe.
Dette er tilpasset ifht. våre smittevernsrutiner og for at vi til enhver tid opprettholder høy standard på våre servicetilbud og fasiliteter for alle våre medlemmer.
- Garderobene skal kun skal benyttes av voksne medlemmer, inkludert ungdom 15-17 år som trener på egenhånd.
- Barn/ungdom som er på gruppetimer må komme ferdig skiftet og har toalettene og ekspress skap i loungen til fri disposisjon.
- Barn som skal i Rampesprek aktivitetspark har egne skap ved inngangen til Rampesprek.
- Foreldre med baby og barnevogn benytter vårt HC toalett ved Yogasalen, hvor vi har stellebord, nyvaskede kluter m.m.

KONSEPTER OG PRISER - UNGDOM
thePIT Teens 12-14 år - Kr 299,- pr mnd. Se konsept beskrivelse over!

Training & Gaming 9-12 år - Kr 149 i oppkjøp! 45 minutter trening gruppetime og 60 minutter gaming.

Egentrening ungdom 15-17 år - Kr 375,- pr mnd.
Alle ungdommer mellom 15 år og 18 år som blir medlemmer får en PT-time inkludert i medlemskapet. Denne benyttes til treningslappen, som er et treningssertifikat med gjennomgang ev teknikker og øvelser for å trene forsvarlig på egenhånd. Treningslappen må gjennomføres før ungdom kan trene på egenhånd.
Foreldre må møte opp og skrive under på betingelsene som er grunnlaget for det ordinære treningsmedlemskapet. Foreldre står alltid ansvarlig for barnas/ungdoms aktivitet.
Time for treningslappen må bookes på forhånd i resepsjonen: okern@studiojobbsprek.no

Egentrening barn/ungdom 11-14 år (sammen med en foresatt) - Kr 235,- pr mnd.
Barn/ungdom 11 år t.o.m. 14 år år kan trene i studio og gruppetimer, men må alltid trene sammen med foreldre. Foreldre må skrive under betingelsene i kontrakten og har ansvar på stedet.
Ingen treningslapp påkrevd.

Vi oppfordrer de unge til å bruke magasinapparater, plateloaded og gruppetimer inntil kompetansen er tilstrekkelig til å starte med frivekter. Dersom betingelsene for treningsmedlemskapet ikke blir etterfulgt så vil medlemskapet bli suspendert.
Skikk og bruk på senteret er viktig. For eksempel er det ikke lov å snakke i telefon inne i treningsarealet og det er særdeles viktig med desinfisering av alle berørte flater. Det er også vert å nevne at apparatene skal benyttes til repetisjoner og ikke til opphold. I tillegg til rydding av det man har brukt av utstyr.

Ønsker du mer informasjon om dette produktet?

Fyll ut skjemaet under.

Takk! Din melding er nå sendt. Vi kontakter deg snart.
Oops! Noe gikk galt. Prøv igjen.

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM