Løp med Studio Jobbsprek

En du klar for en utfordring? Løft løpeformen med Studio Jobbsprek gjennom skreddersydde løpeprogrammer, løpegrupper og foredrag.

Vi i Studio Jobbsprek ønsker å utfordre våre medlemmer til å klare å gjennomføre, eller sette ny pers, på en av de tre distansene under Oslo Maraton 2024. Hvis du kun ønsker å benytte deg av løpetreningen, eller delta på andre løp gjennom sesongen, er du fortsatt hjertelig velkommen til å delta!

Inspirerende løpeplaner, eksklusive foredrag og gruppetimer og støttende fellesskap!

Som medlem får du tilgang til disse eksklusive fordelene:

✔ Løpeplan for nybegynnere som ønsker å gjennomføre en av de tre distansene (laget av Nathalie Aluwini. Nathalie har forsket på noen av landets beste løpere, for å finne ut av hvordan prestasjonen kan maksimeres under løp. Hun har en mastergrad i fysisk prestasjonsevne, bachelor i fysisk aktivitet og helse, samt tre års medisinutdanning fra Universitetet i Oslo. Les mer om Nathalies kompetanse her.)

✔ Løpeplan for mosjonister som ønsker å sette ny pers på en av de tre distansene (laget av Nathalie Aluwini)

✔ Eksklusive foredrag med tidligere toppløpere som snakker om hva som skal til og gi gode råd.

✔ Egne løpegrupper, både inne og ute, rettet med Oslo Maraton.

✔ Eget eksklusivt forum for alle våre medlemmer som skal løpe Oslo Maraton. Meld deg inn her.

✔ Egne Studio Jobbsprek “harer” underveis under Oslo Maraton.

✔ Flere Jobbsprek-ansatte deltar (instruktører, PTer og resepsjonister). En perfekt anledning til å bli bedre kjent med teamet vårt!

✔ Medlemsrabatter på Anton Sport og andre sportsbutikker.

✔ Vi har inngått samarbeidsavtale med Runner's World, og dette betyr eksklusive rabatter for alle deltakere, blant annet 30% rabatt på Sommernattsløpet og 30% rabatt på års abonnement - Runners World Norge.

Du kan bli med i vår felles gruppe ved å trykke på Løp med Jobbsprek-knappen som ligger under eller her. Denne gruppen er et forum for våre medlemmer hvor vi legger ut eksklusivt innhold, løpeplaner, informasjon om treff og annen relevant informasjon. Her kan man dele tips, spørsmål og erfaringer med hverandre.

Gruppen er høyaktuell for alle som ønsker å gjennomføre en løpedistanse på mellom 10 - 42km, eller for de som ønsker å sette en ny personlig rekord på en av distansene.

LØP MED JOBBSPREK 

Kjøp medlemskap

BLI MEDLEM